Outdoor Activiteiten > Groeten uit...


Groeten uit...

 

Het spelprogramma is te boeken bij Pieterburen Events en ontwikkeld door onze partner FeelFree. Er worden een aantal stammen gevormd en uiteraard komen Nederlanders op bezoek bij deze stammen. De stammen hebben een eigen taal. Leuke onderdelen maken deel uit van het programma zoals:
 

 • Blaaspijpschieten
 • Speerwerpen
 • Koken
 • Het eten van ……
 • Hunebed bouwen
 • Handboogschieten
 • Pottenbakken
 • Handboogschieten
 • Eigen taal, eigen liedjes en nog veel meer leuke activiteiten!


  Groeten uit de Rimboe Pieterburen EventsGroeten uit de Rimboe Pieterburen EventsGroeten uit de Rimboe Pieterburen Events
   


Groeten uit...  Luncharrangement


Het programma:
Je wordt ontvangen in Pieterburen met een heerlijke uitgebreide Waddenlunch. De lunch bestaat uit verschillende warme en koude gerechten. Na de lunch start je met het spel 'Groeten uit ....'.  Zin om met collega's, familie, vrienden, vrijgezellenfeest of jubileum een middag of avond uit te gaan en wil je net iets meer dan alleen heerlijk eten en drinken? Boek dan dit originele 'Groeten uit .... ' luncharrangement.

 


Groeten uit... luncharrangement

 

Aantal personen: Vanaf 15 personen
Duur: Circa 4 uur
Kosten: € 34,- per persoon

 

 

 

 


 

Groeten uit... Dinerrangement

 

Het programma:
Je begint je uitje met het spel 'Groeten uit .....' Na het spel kun je aanschuiven voor een (h)eerlijk en vers warm-koud buffet of een uitgebreide BBQ. Wil je proeven van verschillende gerechten? En vind jouw gezelschap het leuk om af en toe van zitplaats te wisselen? Kies dan voor een warm-koud buffet uit onze keuken. Wat is er fijner dan het spel 'Groeten uit ....' af te sluiten met een goed verzorgde BBQ? Je kunt kiezen uit verschillende soorten vlees en vis en daarbij worden een aantal bijgerechten geserveerd. Voor vegetarische gasten kunnen we een aangepast assortiment maken. Zin om met collega's, familie, vrienden, vrijgezellenfeest of jubileum een middag of avond uit te gaan en wil je net iets meer dan alleen heerlijk eten en drinken? Boek dan dit originele 'Groeten uit .....' dinerarrangement.

 

 

Groeten uit... dinerarrangement

 

Aantal personen: Vanaf 15 personen
Duur: Circa 4,5 uur
Kosten: € 44,- per persoon

 

 

Voor reserveringen of meer info bel Pieterburen Events : 0595 528 558 of mail naar info@waddenweelde.nl