Indoor Activiteiten > Meisjes tegen de jongens


Jongens tegen meisjes


Vrouwen tegen de mannen (meisjes tegen de jongens). Ga met je collega’s de eeuwenoude strijd aan: de jongens tegen de meisjes! Worden de vrouwen winnaar of zijn het de mannen die deze ‘strijd der seksen’ winnen? Gegarandeerd fanatisme tijdens dit spel.

De spelshow bestaat uit verschillende rondes waarbij het uiterste van beide geslachten wordt gevraagd. Wie is een echte man en herkent geblinddoekt typische mannenvoorwerpen? Dat is punten scoren! Zijn vrouwen echt beter in songteksten neuriën? Kunnen de mannen sneller en tangram oplossen van de vrouwen. Natuurlijk is er de finale spel van de Vrouwen tegen de Mannen.
Pieterburen events wil graag dat de vrouwen tegen de mannen spelen maar zijn er minder van de ene dan de andere dan verkleden aantal gasten zich als man als vrouw. Naast een indoor spel kan het spel ook outdoor worden gespeeld. Het accent zal dan meer liggen op doeactiviteiten. Maar lol, uitdaging en met elkaar de strijd aangaan staat centraal bij dit leuk spel.

 

Jongens tegen de meisjes Pieterburen EventsJongens tegen de meisjes Pieterburen EventsJongens tegen de meisjes Pieterburen Events