Outdoor Activiteiten > Puzzeltocht


Ontdek het Waddendorp Pieterburen middels een verrassende puzzeltocht die je langs de mooiste plekjes van het dorp voert, spreek met de bewoners uit het dorp om achter alle antwoorden te komen. Leuk voor jong en oud!

Puzzeltocht Luncharrangement

 

Het programma:

 

Je wordt ontvangen door Pieterburen Events in Pieterburen met een uitgebreide lunch. Na de lunch start je met de puzzeltocht. Zin om met je collega's, familie, vrienden, vrijgezellenfeest of jubileum een middag of avond uit te gaan en wil je net iets meer dan alleen heerlijk eten en drinken? Boek dan dit originele Puzzeltocht luncharrangement.

 

Puzzeltocht luncharrangement

 

Aantal personen: Vanaf 2 personen
Duur: Circa 3 uur
Kosten: vanaf € 17,50 per persoon

 

 

Voor reserveringen of meer info bel Pieterburen Events: 0595 528 558 of mail naar info@waddenweelde.nl

 

 


Puzzeltocht Dinerrangement

 

Het programma:

 

Je begint je uitje met een puzzeltocht. Na het spel kun je aanschuiven voor een (h)eerlijk en vers warm-koud buffet of een uitgebreide BBQ. Wil je proeven van verschillende gerechten? En vind jouw gezelschap het leuk om af en toe van zitplaats te wisselen? Kies dan voor een warm-koud buffet uit onze keuken. Wat is er fijner dan na een geslaagde middag af te sluiten met een goed verzorgde BBQ? Je kunt kiezen uit verschillende soorten vlees en vis en daarbij worden een aantal bijgerechten geserveerd. Voor vegetarische gasten kunnen we een aangepast assortiment maken. Zin om met je collega's, familie, vrienden, vrijgezellenfeest of jubileum een middag of avond uit te gaan en wil je net iets meer dan alleen heerlijk eten en drinken? Boek dan dit Puzzeltocht dinerarrangement.

 

Puzzeltocht dinerarrangement

 

Aantal personen: Vanaf 2 personen
Duur: Circa 4 uur
Kosten: vanaf € 27,50 per persoon

 

 

Voor reserveringen of meer info bel Pieterburen Events: 0595 528 558 of mail naar info@waddenweelde.nl